«Η ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 21.30
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Η ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Αμφιθέατρο Porto Valitsa
Η Μικρή Σκηνή στήνει ένα νέο μουσικό φεστιβάλ στο Porto Valitsa, Παλιούρι Χαλκιδικής
Από τις 4 Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου, αγαπημένοι καλλιτέχνες -μουσικοί, ηθοποιοί και ερμηνευτές, δίνουν ραντεβού στη Χαλκιδική, σε ένα μουσικό καλοκαίρι με την επιμέλεια της ομάδας της Μικρής Σκηνής.
Για δύο μήνες, μουσικοί, ερμηνευτές και ηθοποιοί γεμίζουν τις νύχτες μας με ήχους και εικόνες, δίπλα στη θάλασσα. Το φετινό καλοκαίρι, η Μικρή Σκηνή αφήνει το αγαπημένο της στέκι στην οδό Επταλόφου και μετακομίζει για δύο μήνες στο Porto Valitsa, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Ένα καλοκαιρινό καλλιτεχνικό project γεμάτο μουσική, θέατρο και συγκίνηση, ξεκινά!
Δευτέρα 11 Αυγούστου 2025
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΙΑ
21.30
ΜΙΧΑΛΗΣ & ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025
Τα Καλογεράκια μας προσκαλούν στην πιο ποιητική συναυλία του καλοκαιριού στο αμφιθέατρο του Porto Valitsa!
Οι χειμωνιάτικες εμφανίσεις τους στον Σταυρό του Νότου και το Κύτταρο ήταν αναμφίβολα το talk of the town, γι’ αυτό, κατ’ απαίτηση του κοινού, ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης, a.k.a. Καλογεράκια, φέρνουν την πιο unisex παράσταση του χειμώνα σε μια καλοκαιρινή γιορτή μελοποιημένης ποίησης. Με επίκεντρο την αγάπη, τον έρωτα και τον παραμυθητικό λόγο που απαγγέλλεται και τραγουδιέται, τα Καλογεράκια μας ακουμπούν παρηγορητικά στον ώμο, διώχνοντας μακριά τα σκοτάδια του χειμώνα. Η μοναδική σύμπραξη μουσικής και ποίησης, το μπρίο, το χιούμορ και η ευαισθησία τους, γεμίζουν με φως και χαρά τα καλοκαιρινά μας βραδιά. Με τα πολυσυζητημένα «Ρεμπώτικα» και με ποιήματα των Φερνάντο Πεσσόα, Μυρσίνης Γκανά, Pablo Neruda, Κατερίνας Γώγου, Μιχάλη Γκανά, Μπέρτολτ Μπρεχτ και τόσων άλλων που έχουν μελοποιήσει, ο Μιχάλης και ο Παντελής έρχονται να τραγουδήσουν, να παρλάρουν, να κεράσουν δροσιά και αισιοδοξία. “Με βεντάλια και ποιήματα, με τραγούδια και μαγιώ, θα σας συναντήσουμε το καλοκαίρι σε νησιά και βουνά και λόφους και ξέφωτα. Πάμε να δούμε από κοντά τα καλοκαιριάτικα θέατρα και τα σχολικά όταν έχουν αργία, να δούμε τη λύπη μαζί, με βλέμμα που δείχνει κατανόηση. Με λόγια και εικόνες σε συνοδεία κλαρίνου και μπουζουκιού.”
Μιχάλης Καλογεράκης: κιθάρα, τραγούδι
Παντελής Καλογεράκης: αφήγηση, τραγούδι
Στράτος Γκρίντζαλης: μπουζούκι, μαντολίνο
Τοποθεσία:

Θεατράκι Porto Valitsa, Παλιούρι Χαλκιδικής
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Έναρξη: 21:30
* Ποτά και αναψυκτικά διατίθενται αποκλειστικά από το μπαρ του Porto Valitsa.
Επικοινωνία
Porto Valitsa Resort
Παλιούρι, Χαλκιδικής (χάρτης)
www.portovalitsa.gr
Instagram @porto_valitsa_resort
Μικρή Σκηνή
Facebook @Μικρή Σκηνή
Τηλ. Επικοινωνίας
6944503542
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 18 ευρώ
Προπώληση: more.com, Έντεχνον, Σάρωθρον, Porto valitsa
Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο FB Μικρή Σκηνή ή να επικοινωνήσετε με την Δανάη Κλάδη στο 6944503542 και στο [email protected].
