TOP

“ΠΑΝΣΙΟΝ ΕΣΠΕΡΟΣ” ΣΤΟ ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ

ΠΑΝΣΙΟΝ ΕΣΠΕΡΟΣ
Ένα θεατρικό μυστήριο που μετατρέπει το μπαρ σε σκηνή εγκλήματος!

Ένα μέρος που μοιάζει να προσφέρει καταφύγιο από το κρύο, σύντομα μετατρέπεται σε σκηνικό αγωνίας, καχυποψίας και ανατροπών. Οι ένοικοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και κανείς δεν μπορεί να θεωρείται υπεράνω υποψίας.
Μια δολοφονία ανατρέπει τις ισορροπίες. Τα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, οι σχέσεις δοκιμάζονται και κάθε στοιχείο μπορεί να οδηγήσει στην αλήθεια ή να αποπροσανατολίσει ακόμη περισσότερο.

Ποιος λέει την αλήθεια; Ποιος κρύβει κάτι; Και ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος;

Το κοινό καλείται να παρακολουθήσει τα γεγονότα, να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να αναζητήσει τον ένοχο μέσα σε μια ιστορία όπου όλοι έχουν κάτι να κρύψουν.
Η Θεατρική Ομάδα Αποστάτες προσκαλεί τους θεατές σε μια ατμοσφαιρική θεατρική εμπειρία γεμάτη μυστήριο, αγωνία και ανατροπές.

Πληροφορίες παράστασης
Ημερομηνίες
Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2026
Κυριακές 6, 13 και 20 Δεκεμβρίου 2026
Ώρα έναρξης: 20:00
Χώρος: Καφωδείον Ελληνικόν
Ελευθερίου Βενιζέλου 45, Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια
Προπώληση: 10€
Στο ταμείο: 12€

Συντελεστές
Θεατρική Ομάδα: Αποστάτες

Ηθοποιοί: Κάλφας Σταμάτης, Καπελέρης Κώστας, Καρλιώτη Χρύσα, Κωνσταντοπούλου Αγγελική, Παπαναστασίου Νάντια, Σαμαρά Έλενα, Σιναπίδης Αριστείδης, Τελίδης Βασίλης, Ίων Χατζούδης.
Τραγούδι: Ξένια Βασιλείου
Κείμενο: Βασίλης Τελίδης
Σκηνοθεσία: Ίων Χατζούδης

Στο «ΠΑΝΣΙΟΝ ΕΣΠΕΡΟΣ», τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και κανείς δεν είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Τέσσερις παραστάσεις. Ένα μυστήριο. Ένας δολοφόνος.
Εσύ θα καταφέρεις να τον ανακαλύψεις;

Ηθοποιοί:
Κάλφας Σταμάτης, Καπελέρης Κώστας, Καρλιώτη Χρύσα, Κωνσταντοπούλου Αγγελική, Παπαναστασίου Νάντια, Σαμαρά Έλενα, Σιναπίδης Αριστείδης, Τελίδης Βασίλης, Ίων Χατζούδης.

Κείμενο: Βασίλης Τελίδης
Σκηνοθεσία: Ίων Χατζούδης

Τραγούδι: Ξένια Βασιλείου

Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Κυριακή 29 Νοεμβρίου – 20:00
Κυριακή 6 Δεκεμβρίου – 20:00
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου – 20:00
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου – 20:00