FLEUR
Party γεύσεων υψηλής Γαλλικής Patisserie
για το ξεκίνημα της νέας εποχής του FLEUR
Τις νέες γευστικές προτάσεις του είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι φίλοι του Fleur, που ήταν παρόντες στην εκδήλωση rename του καταστήματος. Ένα party για το ξεκίνημα της νέας εποχής του Fleur, στο οποίο κυριάρχησε η γαλλική υψηλή patisserie και η μοντέρνα άποψη στη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία.
Οι προσκεκλημένοι εντυπωσιάστηκαν από την ανανεωμένη εικόνα του Fleur καθώς και από τις υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις του Pâtissier Κωνσταντίνου Τσενικίδη. Εκλεπτυσμένες γεύσεις, λαχταριστές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, διαφορετικοί τύποι ψωμιού και αρτοποιημάτων, που ξεχωρίζουν με την ποιότητά τους, την αισθητική τους και ικανοποιούν με τις ντελικάτες γεύσεις τους, κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Ανοιχτό όλες τις ώρες της ημέρας, μας προσκαλεί για πρωινό, brunch,απογευματινό χωρίς να μπορούμε να αντισταθούμε στις προτάσεις και την ποιότητα.
Στο party
του
Fleur για
το ξεκίνημα του νέου συναρπαστικού ταξιδιού του, τις εντυπώσεις έκλεψε το rename dessert των
εγκαινίων το οποίο επιμελήθηκε ο
διακεκριμένος chef ζαχαροπλαστικής Δημήτρης Χρονόπουλος.
Το Fleur υπόσχεται ότι θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την απόλυτη προσήλωσή
του στη γεύση, την ποιότητα, την πρωτοτυπία, χαρακτηριστικά που αγαπήθηκαν και
το έκαναν να ξεχωρίζει και τα προηγούμενα χρόνια.
F L E U R, μια
νέα εποχή στη γαλλική patisserie και
boulangerie!
Στην Πυλαία, Δ. Φωκά 6, Στροφή Περιφερειακού για Πανόραμα, Θεσσαλονίκη. Tηλ. 2310 380620
Μαριάννα Τριανταφύλλου – Κατερίνα Τσαμπάζη – Χριστίνα Ακριτίδου – Αργυρώ Ανδρεοπούλου
Στάθης Αλυμπάκης – Ιγνάτιος ΚαΪτετζίδης – Κωνσταντίνος Τσενικίδης – Μπάνε Πρέλεβιτς
Ο Chef ζαχαροπλαστικής Δημήτρης Χρονόπουλος , η Μαρία Αλυμπάκη και οι ιδιοκτήτες του Fleur,Κωνσταντίνος Τσενικίδης(Chef ζαχαροπλαστικής) και Στάθης Αλυμπάκης ( Α’ ΚΕΝΤΡΙΚΗ)
Ο ιδιοκτήτης του Fleur Κωνσταντίνος Τσενικίδης (Chef ζαχαροπλαστικής) – Μελίνα Μελικίδου – Δημήτρης Χρονόπουλος (Chef ζαχαροπλαστικής)