TOP

UEFA Champions League

Η Heineken® γιόρτασε

τον τελικό του UEFA Champions League, με μια εντυπωσιακή προβολή στην μεγάλη οθόνη του Ολύμπιον, στη Θεσσαλονίκη

Σε μια συναρπαστική βραδιά αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, η Heineken® σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν την κινηματογραφική προβολή του μεγάλου τελικού UEFA Champions League, το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Ολύμπιον. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της Heineken® είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πολύ-αναμενόμενο αγώνα μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, στην 9τμ. οθόνη με ποιότητα εικόνας και ήχου, όπως λίγες αίθουσες μπορούν να προσφέρουν στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της Heineken® στο UEFA και αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά, ο χώρος του Ολύμπιον μεταμορφώθηκε στον απόλυτο ποδοσφαιρικό προορισμό προσελκύοντας τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, αλλά και όσους δεν είναι φαν της μπάλας γιατί – δεν χρειάζεται να είσαι φαν για να απολαύσεις το UEFA Champions League!

Με παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς τους διάσημους stand-up comedians, Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπο, οι θεατές έζησαν μια αξέχαστη και ανατρεπτική εμπειρία ποδοσφαιρικής προβολής, ενώ παράλληλα σχολίαζαν και να συζητούσαν τις φάσεις του παιχνιδιού παρέα με τους παρουσιαστές. Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ντίνος Κούης, Κώστας Ορφανός, Γιώργος Μίρτσος, Δημήτρης Μπουγιουκλής, Κώστας Λουμπούτης, Γιώργος Γκουγκουλιάς και Κώστας Οικονομίδης.

Στο πλαίσιο εορτασμού του τελικού του UEFA Champions League, η Heineken® και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν στο φουαγιέ του Ολύμπιον πάρτι με DJ set, finger food και απολαυστική παγωμένη Heineken®. Από αυτή την ποδοσφαιρική βραδιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Heineken 0.0, η μόνη μπίρα χωρίς αλκοόλ στην ελληνική αγορά, που ζυθοποιείται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Η βραδιά επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τρείς τυχερούς θεατές, οι οποίοι ύστερα από κλήρωση κέρδισαν τα πολυπόθητα εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά το Grand Prix της Formula 1 στη Monza της Ιταλίας, με την υποστήριξη της Heineken®.

Hashtags: #Heineken #UCLfinal_SKG #Unmissable

Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 55 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες Amstel, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Free, Amstel Free Lemon, Heineken, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ Strong, AΛΦΑ Weiss, ΑΛΦΑ Χωρίς, Fischer, ΒΙΟΣ 5, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από την οικογένεια Μάμος) και Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, στο χαρτοφυλάκιό της ανήκει και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, ενώ εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Affligem, Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Chimay. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.

Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού μέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγή των προϊόντων της. Οι ελληνικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό, με τα σύγχρονα ζυθοποιεία και τα 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία, δημιουργούν μια πλήρως καθετοποιημένη ελληνική διαδρομή για τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 19 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2015 για την ποιότητα των προϊόντων, FSSC 22000: Version 4.1 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP), ISO 14001:2015 για την προστασία του περιβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.

Επίσης, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) για το 2013 καθώς και πολυάριθμες βραβεύσεις για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που έχει επιδείξει, τη σταθερή επίδοσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μέριμνα για την κοινωνία και το περιβάλλον. Τέλος, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον.