TOP

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ – ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Ο Γιώργος Περού παρουσιάζει την μουσική παράσταση “Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια”.

Με αφορμή τον βαθύτερο λειτουργικό ρόλο της «πλατείας» ως ζωντανό χώρο συγκέντρωσης των ανθρώπων, η παράσταση επιχειρεί να υπογραμμίσει το κοινό αίσθημα με τραγούδια αλλά και μικρές αφηγήσεις και να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συναντιούνται, συνομιλούν και ενίοτε συγκινούνται και τραγουδούν.

Tην Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 22.00 Καφωδείο Ελληνικό – ένα από τα πιο κλασικά και διαχρόνικά στέκια του κέντρου της Θεσσαλονίκης με πάντα ενδιαφέρουσες εναλλακτικές μουσικές προτάσεις, μιά ανάσα από την ιστορική πλατεία Αριστοτέλους.

με το﷽﷽﷽γασ Αυγούστου στις 20.30  Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο διαλεγμένα ένα προς ένα απο ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, που εκτείνεται από το ρεμπέτικο και το λαικό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι καθώς και σύγχρονες δημιουργίες. Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Άκη Πάνου αλλα και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετύλιγει το κουβάρι των τραγουδιών και τη μυθολογία που αυτά κουβαλούν, δίνοντας έμφαση στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού μέχρι να φτάσει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

Στην παράσταση συμμετέχει η νέα ερμηνεύτρια Suzanna (Μαρία Γεωργίου) όπου θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε όσοι βρεθείτε εκεί.

‘Ωρα έναρξης: 22.00

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 45, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310 279159

Facebooκ Event: https://www.facebook.com/events/671189506698146/

Ο Γιώργος Περού είναι νέος τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο Κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις (Οι 12 Ένορκοι, Εκτός Ύλης κ.α)

Υπογράφει και 2 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός – το «Απόψε Φίλα με» του Μανωλη Χιωτη

και το «Χθες το Βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη

Fb Page Καφωδείο Ελληνικό: https://www.facebook.com/kafodeioel/Fb Page Γιώργος Περού: https://www.facebook.com/GiorgosPerouOfficial/

Γιώργος Περού

Ο Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) είναι τραγουδοποιός και συνθέτης με καταγωγή από την Τήνο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία και δραστηριοποιείται στη μουσική παραγωγή και την ενορχήστρωση. Έχει εκδώσει μέχρι σήμερα 2 δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη του δισκογραφική  δουλειά, με  τίτλο «Δύο κόσμοι», περιλαμβάνει 10 τραγούδια σε δικούς του στίχους και μουσική, εν΄ωω κάποια από αυτά τα είχαν ραγωώ κάποια από αυτά είχαν ήδη κυκλοφορήσει διαδικτυακά. Η δεύτερη, με τίτλο «Οι 12 Ένορκοι» όπου υπογράφει εξ ολοκλήρου την ενορχήστρωση και την παραγωγή

περιλαμβάνει 7 ορχηστρικά και 2 τραγούδια για την ομώνυμη θεατρική παράσταση που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της.

Έχει γράψει και ενορχηστρώσει τη μουσική και τα τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις όπου συμμετείχαν καταξιωμένοι ηθοποιοί και συντελεστές μεταξύ των οποίων οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τρύφων Καρατζάς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Περικλής Λιανός, Σοφία Μουτίδου, Μαρία Γεωργιάδου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Δημήτρης Λιγνάδης ενώ υπογράφει και 2 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός –το «Απόψε Φίλα με» του Μανωλη Χιωτη και το «Χθες το Βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη.

Ακόμα έχει  συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής όπως ο Ζακ Στεφάνου, ο Μανώλης Φάμελλος και ο Λόλεκ. Από το 2010 έχει δημιουργήσει μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία την ΙnRealTime Records μέσω της οποίας έχουν κυκλοφορήσει αρκετοί καλλιτέχνες τις παραγωγές τους (Ζακ Στεφάνου, Λόλεκ, Αδάμ Τσαρούχης και άλλοι). Παράλληλα συμμετέχει εθελοντικά στο Θάλλω – ένα πρότυπο πρόγραμμα ψυχαγωγίας ανθρώπων που φιλοξενούνται σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων που αποτελεί μια πρωτοβουλία της θεατρικής ομάδας Seven Eleven με δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του ζωντανά κατά καιρούς σε πολλούς χώρους στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας (Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Φεστιβάλ Τήνου, ,Φεστιβάλ Σερίφου, Mind The View Festival, Nueva Trova, After Dark, Ορφέας, Babel – Πυρήνας Τέχνης κ.α).ρχος﷽﷽﷽﷽﷽﷽το Ιδρυμα Σταύρος Νιαραγω

Κυκλοφορίες:

«Δύο κόσμοι» (Digital & Cd, Απρίλιος 2014) Μουσική, στίχοι και ερμηνεία σε 10 τραγούδια.

«Απόψε Φίλα με (Η Τελευταία Νύχτα)»  (Digital Single, Ιανουάριος 2015) διασκευή, ερμηνεία και ενορχήστρωση στο τραγούδι των Μανωλη Χιωτη/ Χρήστου Κολοκοτρώνη) ρα ﷽﷽﷽﷽﷽αγοετίαι συνθέτης Νιαραγω.

«Οι 12 Ένορκοι» (Digital & Cd, Οκτώβριος 2016) Μουσική, στίχοι, ερμηνεία, επιμέλεια παραγωγής, ενορχήστρωση σε 7 ορχηστρικές συνθέσεις και 2 τραγούδια.

«Χθες το Βράδυ» (Digital Single, Ιούλιος 2017) διασκευή, ερμηνεία, ενορχήστρωση και παραγωγή στο τραγούδι των Κώστα Γιαννίδη/ Δημήτρη Γιαννουκάκη https://youtu.be/sfXNojlOOUc

Συμμετοχές – Συνεργασίεβι ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ραγως:

Ζακ Στεφάνου – (φιλική συμμετοχή στο τραγούδι “Φοβάμαι Μόνο μη σε Χάσω”

και ζωντανές εμφανίσεις 2011/2012).

Μανώλης Φάμελλος – ενορχήστρωση σε 4 τραγούδια του “Γύρω απ’ τον ήλιο» (μεταξύ των οποίων το Φιλί από Δυόσμο με τη Νατάσα Μποφίλιου https://youtu.be/NrpbZSPhwTw

και το Ησύχη Θλίψη με τη Nalyssa Green https://youtu.be/EXz0PqQh9nw)

και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα 2013/2014)

Λόλεκ – συμμετοχή στο album “Ουρανός Μολύβι» ως μουσικός και ενορχηστρωτής

Θεατρικές παραστάσεις:

«The Man From Earth» – σκηνοθεσία Κωνσταντίνα Νικολαΐδη (Οκτώβριος 2013, θέατρο Αλκμήνη) Μουσική – Λίνα Ζηνά, Ενορχήστρωση – Γιώργος Περού

«12 Ένορκοι» σκηνοθεσία Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

(Οκτώβριος 2014, θέατρο Αλκμήνη) Πρωτότυπη μουσική / Sound Design

«Όποιος Προλάβει» σκηνοθεσία Γιώργος Δουργούτης

(Φεβρουάριος 2015, θέατρο Άβατον) Πρωτότυπη μουσική / Sound Design

«Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» σκηνοθεσία Ελένη Φιλίππα

(Μάιος 2016 θέατρο, Δημήτρης Χορν) Πρωτότυπη μουσική / Sound Design

«Ανύπαρκτοι Φίλοι» σκηνοθεσία Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

(Νοέμβριος 2015, θέατρο Αλκμήνη) Πρωτότυπη μουσική / Sound Design

«Η Τελευταία Σταγόνα» σκηνοθεσία Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

(Μάιος 2016, θέατρο Αλκμήνη),Πρωτότυπη μουσική / Sound Design

«Εκτός Ύλης» σκηνοθεσία Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

Οκτώβριος 2016 θέατρο Αλκμήνη Πρωτότυπη μουσική / Sound Design

«Αφέντης και δούλος» σκηνοθεσία Γιώργος Νανούρης

(Φεβρουάριος 2017, Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου) Μουσική – Λόλεκ, Ενορχήστρωση – Γιώργος Περού

Επικοινωνία – Social:

Email:   [email protected]

You Tube:  http://www.youtube.com/user/GiorgosPerou

Fb Page: http://www.facebook.com/GiorgosPerouOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/giorgos_perou/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/giorgosperou/

Twitter: http://twitter.com/Giorgos_Perou

Soundcloud:  https://soundcloud.com/inrealtime-records