TOP

HoopUrban Open Party

HoopUrban Open Party

Ημερομηνία: Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Ώρα προσέλευσης:17.30

Είσοδος ελεύθερη

Το Hoopit!, στο πλαίσιο του HoopUrban Summer Exotica, του 1ου Hoop Dance Festival στην Αθήνα, έχει ετοιμάσει ένα Κυριακάτικο καλοκαιρινό απόγευμα στο Ρομάντσο, γεμάτο με hula hoop, χορό & φυσικά άφθονη διασκέδαση.

Την Κυριακή, 14 Ιουλίου, στη μέση του καλοκαιριού, εξοπλίσου με την πιο καλή σου διάθεση, φόρεσε το πιο δυνατό χαμόγελό σου και έλα στο HoopUrban Open Party!

HoopUrban, γιατί θα γυμναστείς δωρεάν σε ένα Hula Hoop σεμινάριο & θα απελευθερώσεις ψυχή και σώμα στο σεμινάριο Αφρικανικού χορού.

Open, γιατί απευθύνεται σε όλους και σε όλες τις ηλικίες. Στόχος είναι να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά, γνωρίζοντας παράλληλα κι άλλους ανθρώπους με το ίδιο πάθος για εναλλακτικές μορφές γυμναστικής και έκφρασης.

Party, γιατί το βράδυ της Κυριακής θα κλείσει με ένα BBQ πάρτι στην ταράτσα του Ρομάντσο, με φαγητό, jam, μουσική και ποτό!

Τι άλλο θέλεις να μάθεις για να δηλώσεις και εσύ συμμετοχή;

Οι δραστηριότητες του HOOPURBAN OPEN PARTY ξεκινούν στις 18.00 με ένα ανοικτό hoop workshop από τη Sunny Diz, συνεχίζονται με αφρικάνικο χορό από τη Δάφνη Ασημακοπούλου και καταλήγουν σε ένα BBQ PARTY με hoop jam και ποτά στην ταράτσα του Ρομάντσο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HOOPURBAN OPEN PARTY

17.30-18.00 Υποδοχή – πληροφορίες

18.00-19.00 Summer Hoop Workout με τη Sunny Diz

19.00-20.00 African Dance workshop με τη Δάφνη Ασημακοπούλου

20.00-23.00 BBQ Party, Jam and Cocktails** στην ταράτσα

Το HOOPURBAN OPEN PARTY είναι ένα ανοικτό event, δωρεάν για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον πολύχρωμο κόσμο των hoops. Κι αν δεν έχετε παρέα ή hoops… δεν πειράζει! Θα βρείτε εκεί! **Το BBQ Party έχει ΔΩΡΕΑΝ φαγητό για όσους δηλώσουν συμμετοχή

Δήλωσε συμμετοχή εδώ ή μέσω email με το ονοματεπώνυμό σου και θέμα HOOPURBAN OPEN PARTY και αποστολή στο [email protected].

Έλα να ζήσουμε την πιο εξωτική εμπειρία της πόλης με χορό και χούλα χουπ στην καρδιά του καλοκαιριού!

Λίγα λόγια για το Hoopit!

To Hoop it! είναι η πρώτη hoop dance κοινότητα στην Ελλάδα. Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες του hooping μέσα από μαθήματα hoop dance και hoop fitness, απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες και διοργανώνουμε εξειδικευμένα workshops και ανοικτά hoop gatherings. Το Hoop it! είναι ο τρόπος να περιηγηθείς στον μαγικό κόσμο των hoops.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://hoopit.gr/en-home/

Facebook event εδώ