TOP

 KADEBOSTANY 17.12.23 @ PRINCIPAL CLUB THEATER

KADEBOSTANY


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Principal Club Theater

Οι Kadebostany, το project του Ελβετού DJ/παραγωγού/συνθέτη Guillaume de Kadebostany aka Πρόεδρου Kadebostan, που έχει αγαπηθεί από το Ελληνικό κοινό με πάθος -αντίστοιχο της ιδιοσυγκρασίας του ανορθόδοξα γοητευτικού δημιουργού- έρχονται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της περιοδείας για το νέο τους άλμπουμ.

KADEBOSTANY.jpg

Info:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30
Έναρξη συναυλίας στις 22.00
Προπώληση εισιτηρίων 25€ @ more.com

https://www.more.com/music/kadebostany-live-in-thessaloniki/

Principal Club Theater / Mylos Area / Ανδρέου Γεωργίου 56Τηλ. 2310428088

www.principalclub.com

KADEBOSTANY


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

@ Principal Club Theater

Οι Kadebostany, το project του Ελβετού DJ/παραγωγού/συνθέτη Guillaume de Kadebostany aka Πρόεδρου Kadebostan, που έχει αγαπηθεί από το Ελληνικό κοινό με πάθος -αντίστοιχο της ιδιοσυγκρασίας του ανορθόδοξα γοητευτικού δημιουργού- έρχονται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της περιοδείας για το νέο τους άλμπουμ. Το 2008 γεννήθηκε στο ευφάνταστο μυαλό του Kadebostan μια Δημοκρατία με μέλη της μερικούς εξαιρετικούς μουσικούς, από διάφορα σημεία της Ευρώπης. Η δημιουργία της ουτοπικής αυτής χώρας αποσκοπούσε στη διάδοση του pop οράματος του εμπνευστή της και είχε βασικά συνθετικά τη μίξη electronica με Balkan στοιχεία και αιθέρια pop φωνητικά, εντυπωσιακά visual εφέ και αρκετή δόση τρέλας!

Σήμερα, οι Kadebostany αποτελούν υπερδύναμη στο pop μουσικό στερέωμα με 4 πολύ πετυχημένα άλμπουμ αμέτρητα live σε όλο τον κόσμο και εμφανίσεις σε γνωστά φεστιβάλ αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πολλά αγαπημένα hit που έντυσαν διαφημίσεις για κονσόλες παιχνιδιών, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και οίκων μόδας, ταινίες (‘L’Etudiante’ και ‘Monsieur Henri’), τη σειρά του Netflix ‘As The Crow Flies’ τη viral διασκευή στo “Crazy in Love” της Beyoncé που ακούγεται στην ταινία “50 Shades of Grey” και περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια views στο Youtube και 2 δισεκατομμύρια στο TikTok.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή τους ήρθε φέτος με το “Play This At My Funerals” – έναν αρκετά οξύμωρο τίτλο για το αισιόδοξο μουσικό σύμπαν των Kadebostany, αλλά όπως αποδεικνύεται απόλυτα προσωπικό αφού σύμφωνα με τον ίδιο το δημιουργό αποτελεί όντως το soundtrack που θα ήθελε να ακουστεί στην κηδεία του. Επιπλέον, δηλώνει ότι αποτελεί το αποκορύφωμα της εκλεπτυσμένης σύγχρονης pop που κάνουν οι Kadebostany τα τελευταία χρόνια με στοιχεία folk, περιπετειώδους ηλεκτρονικής μουσικής, αστρικές μελωδίες, υπέροχα φωνητικά και την αίσθηση ότι δακρύζεις με ένα χαμόγελο! Tο άλμπουμ ηχογραφήθηκε τα προηγούμενα χρόνια σε Λωζάννη, Κωνσταντινούπολη, Κίεβο, Αθήνα και Παρίσι και περιλαμβάνει συνεργασίες με την Eλληνίδα Vassilina τη Γαλλίδα Angie Robba, τον Τούρκο τραγουδιστή και τρομπετίστα Barış Demirel, την Ιταλίδα Serepocaiontas και τη Valeria Stoica από τη Μολδαβία.

Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους άλμπουμ οι Kadebostany περιοδεύουν με ολοκαίνουργιο show και κάνουν στάση και στη Θεσσαλονίκη, που στήριξε με σθένος τον “φασαριόζικα” και ευφάνταστα πολυδιάστατο ήχο τους πολύ νωρίς πριν κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη. Όσοι έχουν βρεθεί στα live τους ξέρουν πόσο μοναδικά παντρεύουν το visual με το ηχητικό και το ιδιοφυές χάος που επικρατεί επί σκηνής. Οι επίδοξοι fans έχουν την τύχη να μην γνωρίζουν ότι η πρώτη φορά που τους βλέπει κανείς live είναι μια πραγματική αποκάλυψη.

Info:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30
Έναρξη συναυλίας στις 22.00
Προπώληση εισιτηρίων 25€ @ more.com

https://www.more.com/music/kadebostany-live-in-thessaloniki/

Principal Club Theater / Mylos Area / Ανδρέου Γεωργίου 56Τηλ. 2310428088

www.principalclub.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

https://www.facebook.com/profile.php?id=61552319949886

thessculture.gr

https://www.instagram.com/thessculture
https://www.youtube.com/@ThessCulture