TOP

Mother of Millions, Nochnoy Dozor & Sofia Sarri live @ Kyttaro Live Club Παρασκευη 3 Απριλιου

Mother of Millions, Nochnoy Dozor & Sofia Sarri live @ Kyttaro Live Club

Παρασκευή 3 Απριλίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Εισιτήρια προπώλησης 8€ – ταμείο 10€


Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr/tickets/music/kyttaro/mother-of-millions-nochnoy-dozor-sofia-sarri/

WIND
Reload Stores
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – Evripidis Bookstores
Αθηνόραμα
Yoleni’s Greek Gastronomy center

Viva Kiosk Συντάγματος & Τεχνόπολης

Τηλεφωνικά στο 11876

***

Το βράδυ της 3ης Απριλίου οι Mother of Millions εμφανίζονται επίσημα για πρώτη φορά ως τετράδα. Το καλλιτεχνικό έργο που έχουν ήδη (Human, Sigma, Artifacts) και ό,τι πρόκειται να βρεθεί μπροστά τους, ήταν και είναι ένα συλλογικό όραμα το οποίο βρήκαν τη δύναμη να συνεχίσουν, έχοντας ο ένας τον άλλον, αλλά και όλο ένα μεγαλύτερο fanbase που τους αγαπά και τους στηρίζει. Πρόκειται για ένα από τα πιο υποσχόμενα progressive rock/metal σχήματα της Ελληνικής σκηνής που βαδίζει στη νέα εποχή του, ανεβαίνοντας πάλι στη σκηνή για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Κάθε εμφάνιση τους είναι μια οπτικοακουστική εμπειρία που κρατάει το κοινό συνδεδεμένο με το συγκρότημα σε επίπεδα πέρα της απλής παρακολούθησης μιας ζωντανής εμφάνισης. Πρέπει να είσαι εκεί για να δεις, πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις.

Links

Facebook: www.facebook.com/motherofmillionsband/

YouTube: www.youtube.com/user/MotherOfMillionsGr

***

Οι Nochnoy Dozor, το πενταμελές σχήμα από την Αθήνα με τον χαρακτηριστικότερο συνδυασμό γυναικείων φωνητικών, επιστρέφουν στη σκηνή του Κυττάρου με σκοπό να μας χαρίσουν μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό. Έχοντας παρουσιάσει εκτενώς το υλικό από το πρώτο και ομώνυμο EP τους, “Nochnoy Dozor”, στις τωρινές εμφανίσεις τους μας συστήνουν τα νέα τραγούδια τους στα οποία διατηρούν τη μουσική ταυτότητα της μπάντας, χωρίς να αναμασούν την ήδη δισκογραφημένη δουλειά τους. Κιθάρες και πλήκτρα που δημιουργούν ατμόσφαιρα μεθυστική, στιβαρές μπασογραμμές που σε διαπερνούν και δένουν απόλυτα με το groove των τυμπάνων, φωνές που στροβιλίζουν και στροβιλίζονται σε ένα παιχνίδι μουσικής και αισθήσεων, ένα μαγευτικό σύνολο που καθηλώνει.

Links

Facebook: www.facebook.com/nochnoydozorband/

YouTube: www.youtube.com/channel/UCJDW1w8dUkBlHkZHYZNbTQQ

***

Το live act της Σοφίας Σαρρή, είναι αυτό που γεννάται όταν συνδυάζονται τα μυσταγωγικά φωνητικά με τις ανατριχιαστικές ενορχηστρώσεις, οι εσωστρεφείς μελωδίες με τα σκοτεινά έγχορδα, η ονειρική ποπ με την πειραματική ηλεκτρονική μουσική. Η πολύπλευρη τραγουδοποιός / ερμηνεύτρια μαζί με τη dream team μουσικών που μοιράζεται τη σκηνή, έχουν έναν μοναδικό τρόπο να ταξιδεύουν το κοινό σε λαβύρινθους συναισθημάτων με κύριο soundtrack τα τραγούδια του πρώτου προσωπικού δίσκου της, “Euphoria”, που κυκλοφόρησε το 2017 από την Inner Ear Records. Είναι μια εμφάνιση που δεν πρέπει να χάσει κανείς, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο ανήσυχα πνεύματα της σκηνής και κάθε live εμφάνισή της είναι σχεδόν συλλεκτική, αφού δεν μοιάζει με καμία προηγούμενη και δεν προμηνύει καμία επόμενη.

Links

Facebook: www.facebook.com/sofiasarrikira/

YouTube: www.youtube.com/user/kirakitana

***

Event Link: www.facebook.com/events/856142088233903/

***

Χορηγοί επικοινωνίας: Progrocks.gr, Afternoiz, e-band.gr, amigo.gr, Black Velvet Radio, Noizy.gr, ThessCulture.gr, Chris Kissadjekian Concert Photography, Rock’n’Roll Monuments, BBR Rock & Metal Music Portal, Music Mash, Rock Da Vinci, RockinAthens.gr, Rockway.gr, Rocking.gr, Sliding Backwards, ROCK HARD GREECE, Metalradiogr, Metalzone Hellas, Radio Diabolus,  Rockpages.gr, Beater.gr, Soundgaze.gr, Depart.gr

***

Περισσότερες πληροφορίες:

One:Woman:Company – [email protected]

Mother of Millions – [email protected]

Nochnoy Dozor – [email protected]

KYTTARO live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ

Ηπείρου 48 και Αχαρνών

Αθήνα

Τ: 210 8224134

W: www.kyttarolive.gr