ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ – ΕΡΑΣΜΙΑ ΤΣΙΠΡΑ «ΤΟΥ ΜΑΗ Σ’ ΑΓΑΠΩ»
Στο ρομαντικό, vintage video clip, η ίδια η καλλιτέχνιδα περιπλανιέται μέσα στον ανοιξιάτικο εαυτό της. Ένα ερωτικό γράμμα σε όσα δεν προλάβαμε να πούμε.
Η Ερασμία Τσίπρα επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι που ακροβατεί ανάμεσα στη νοσταλγία και τη ρομαντική pop. Το «Του Μάη Σ’ Αγαπώ», με ρετρό φωνητικά εμπνευσμένα από τις δεκαετίες ’30 και ’40, φέρει την αύρα της αθωότητας μιας άλλης εποχής — σαν να ψιθυρίζεται από γραμμόφωνο κάτω από ανθισμένες νεραντζιές.
Κυκλοφόρησε στις αρχές Μαΐου και ήδη έχει βρει τη θέση του σε playlists, καρδιές και μικρά παράθυρα Instagram stories με φρούτα, μαλλί της γριάς και αστικά πικνίκ σε ταράτσες και πεζούλια.
Το video clip, σκηνοθετημένο με στυλ παλιάς διαφήμισης αναψυκτικού ή παιδικής ανάμνησης, συνοδεύει την ερμηνεία με χιούμορ και τρυφερότητα. Η ίδια η Ερασμία εμφανίζεται σε σκηνές της Αθήνας σαν μια κοπέλα–μούσα, που μπορεί να γελάσει, να κλάψει και να χορέψει μόνη της για έναν και μόνο θεατή: τον Μάη.
Η μουσική του τραγουδιού, παιγμένη σαν σε «παλιό ραδιόφωνο» και γεμάτη «αέρα εποχής», ακροβατεί ανάμεσα στην κινηματογραφική ελαφρότητα και τη στιχουργική ποίηση. Το «Του Μάη Σ’ Αγαπώ» μοιάζει να είναι η πλευρά του εαυτού που θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή: εκείνη που ακόμη ερωτεύεται με ζαχαρωτό, τσίχλες αστικά πικ νικ και ένα χαμόγελο σε μία βεράντα κέντρο της πόλης.
Η Ερασμία Τσίπρα είναι νέα τραγουδοποιός και συνθέτρια, με καλλιτεχνικές βάσεις στο θέατρο και τη μουσική σύνθεση για εικόνα. Το τραγούδι αποτελεί μέρος μιας σειράς προσωπικών κυκλοφοριών που ετοιμάζει, ενώ ήδη εργάζεται επάνω σε υλικό για κινηματογραφικές παραγωγές, θεατρικές παραστάσεις και καλοκαιρινά live.

Art Direction:
Ερασμία Τσίπρα
Cinematography:
Εύα Μπαλάση
Άκουσε το τραγούδι εδώ:
- Spotify:https://open.spotify.com/track/5nI559DEVOwJIFZEDrxp22?si=0hJx1Z3jQpaQTPQgc9i69w
- YouTube:https://youtu.be/NZYiUWHK9wg?si=Nl3jEGSJfGIg3Hb6

Ακολουθήστε μας
Καθώς και κανάλι στο youtube: : https://www.youtube.com/@thessculture-b4p με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις αλλά και ποικίλα αφιερώματα.