“ΟΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ” ΣΤΟ ΙΔΙΟΜΕΛΟ, 31/1/26
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΙΔΙΟΜΕΛΟ
παρουσιάζει
ΟΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ
από το έντεχνο την Jazz και τα musical
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΕΛΗΣ & ΘΕΛΜΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Σάββατο 31 Ιανουαρίου 9 μμ
τηλ 210 6817042
Ο Δημήτρης Ζαφειρέλης στην κιθάρα και η Θέλμα Καραγιάννη στο τραγούδι μας προσκαλούν στις ‘Μελωδίες της Μεγάλης Οθόνης’ για να απολαύσουμε μαζί τους μια ευχάριστη βραδιά αφιερωμένη στα τραγούδια και την μουσική από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο που έχουν ακουστεί και στον κινηματογράφο.
Στο πρόγραμμά τους ενσωματώνουν αναφορές στα λυρικά Jazz standards των George Gershwin, Duke Ellington, A.C. Jobim κ.α. κομμάτια των Πλέσσα, Μουζάκη, Χιώτη, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λαβράνου, Καπνίση κ.α. προσεγμένες επιλογές με rock μπαλάντες και world songs σαν καταστάλαγμα μιας υψηλής αισθητικής και ολοκληρωμένης μουσικής εμπειρίας.
Δεν λείπουν φυσικά και οι πρωτότυπες διαχρονικές συνθέσεις του Δημήτρη Ζαφειρέλη που αναβιώνουν με την εξαιρετική ερμηνεία των συνεργατών του.
Φιλική συμμετοχή:
ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗ Τραγούδι
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΟΥΚΑΤΟΣ Κιθάρα
ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Πιάνο
• Xώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Ελευθερίου Βενιζέλου 17, Μαρούσι, 15122, κοντά στον ΗΣΑΠ
• Έναρξη: 9μμ
• Είσοδος: 10€ με κρασί
• Διάρκεια: 90’
• Πληροφορίες – κρατήσεις: 2106817042
• Αγορά: more.com
