“ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΡΑΒΙΣ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΑΤΟΣ
Η ιστορία της Τράβις είναι βγαλμένη μέσα από ταινία και η ζωή της δοσμένη ολοκληρωτικά στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Το «Με λένε Τράβις», είναι μία γλυκόπικρη κωμωδία για το χθες και το σήμερα μιας αρτίστα, εμπνευσμένη από κείμενα του Άλαν Μπένετ.
Με το έργο αυτό, κλείνει οριστικά η 12χρονη πορεία του Θεάτρου Άρατος, ενός χώρου που ανέδειξε εκατοντάδες καλλιτέχνες και παρουσίασε αμέτρητες θεατρικές επιτυχίες (2014 – 2025). Το Θέατρο Άρατος παύει να έχει ορμητήριο την Μοσκώφ 12, αλλά συνεχίζει δυναμικά με το πετυχημένο έργο της θεατρικής ομάδας Άρατος.
«Με λένε Τράβις», στο θέατρο Άρατος για 3 ΜΟΝΟ παραστάσεις.
Πρεμιέρα 13 Ιουνίου, στις 21:30

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία – διδασκαλία: Χριστίνα Λιόλιου – Βασίλης Τσικάρας
Κείμενα – θεατρική προσαρμογή: Χριστίνα Λιόλιου
Σκηνικά – κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Τεχνική υποστήριξη: Θέατρο Άρατος
Επικοινωνία: Στέλλα Πέρπερα
Παίζουν: Μαρία Βλάχου, Μπία Γεωργιάδου, Γεωργία Γκαβανούδη, Βενετία Διβινή, Νίκος Σχιστοχείλης
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παρασκευή 13, Σάββατο 14, Κυριακή 15 Ιουνίου
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:30
ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΑΤΟΣ
Μοσκώφ 12 με Φράγκων
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τ. 2315 312487
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10 ευρώ, γενική είσοδος
Θεατρική ομάδα Άρατος:
Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της χώρας,
εδρεύει στο Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12) και κάθε χρόνο παρουσιάζει στο κοινό νέες παραγωγές. Είναι δημοφιλής για τις κωμωδίες της.
