TOP

ΜΠΡΙΑΜ ΚΑΙ ΓΙΑΣΕΜΙΑ

θεατρική μεταγραφή του διηγήματος “Ένα εστιατόριο που το λένε Le ventre de Paris” της Σώτης Τριανταφύλλου

Ο παππούς μου, Αντώνης, και η γιαγιά μου, Ηλέκτρα, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν τα Χριστούγεννα του 1920. Ήταν πολύ αγαπημένοι και έκαναν τρία πανέμορφα παιδιά. Στο σπίτι όμως επικρατούσε μια «περίεργη» κατάσταση για την εποχή, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Η γιαγιά δεν ήξερε να μαγειρεύει, ούτε ήξερε ότι έπρεπε να μαγειρεύει. Έτσι ο παππούς είχε αναλάβει το μαγείρεμα… 

Επιμέλεια κειμένου – Σκηνοθεσία: Άννα Καραμανίδου


Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Εύα Σουγιουλτζή


Σχεδιασμός αφίσας: Χριστίνα Ελευθεριάδου


Φωτογραφίες: Θεοδώρα Μανωλούδα


Χειρισμός κονσόλας ήχου και φώτων: Αστέριος Μποχορίκος


Επί σκηνής: Νίκος Γερακούδης, Φωτεινή Ταβλαρίδου, Σοφία Ισαακίδου, Λένα Παναγιωτοπούλου, Νίτσα Αντωνάκη, Σούλα Καμπάσογλου, Βίκυ Ταλέα, Κώστας Χαμπερόπουλος, Φαίη Ταβλαρίδου, Ελένη Βορεινού, Ελένη Χατζηλίδου, Λάζαρος Αντωνίου, Τένια Τσαλή