TOP

MUSICAL ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΟΦΟΥΛΗ

MUSICAL ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΟΦΟΥΛΗ

25 Μαίου – 19 Ιουνίου

Tα εργαστήρια του Θεάτρου Σοφούλη  για 24η χρονιά σας προσκαλούν στη μεγάλη τους γιορτή, τις παραστάσεις των μαθητών!

Το πρόγραμμα σπουδών της σχολής επιμελείται για τέταρτη χρονιά ο αναγνωρισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Λουδάρος ενώ καθηγητές σε αυτό το όμορφο ταξίδι γνώσης πάνω στο θέατρο είναι οι καταξιωμένοι επαγγελματίες και πεπειραμένοι καθηγητές: Παυλίνα Χαρέλα, Κρίτωνας Ζαχαριάδης, Μάρα Μπάχα, Μαρίνα Χονδροματίδου, Νίκη Τριανταφυλλίδου

Σάββατο 25 Μαίου 17:00 και  Κυριακή 26 Μαίου 11:00

ΤΜΗΜΑΤΑ JUNIOR ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ

Το πεπρωμένο του ήρωα Οδυσσεβάχ, είναι να περάσει τόσες και παραπάνω περιπέτειες, από όσες πέρασαν ο Οδυσσέας και ο Σεβάχ ο θαλασσινός μαζί..Ένα μιούζικαλ από παιδιά για παιδιά και μεγάλους με πολύ αγάπη, μεράκι, φαντασία, ρυθμό, χορό, τραγούδι, κίνηση, μας ταξιδεύει στο νησί του Καλχουλαμόντα, της Κιρκίλας, του Αρχισαλαχάρ  συστήνωντάς μας κύκλωπες, σειρήνες, γοργόνες και βασιλιάδες σε ένα ανατρεπτικό έργο γεμάτο δράση, περιπέτεια και ανέλπιστα ευτράπελες στιγμές γέλιου.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 21:00 και Παρασκευή 7 Ιουνίου 21:00

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ

Είναι μιούζικαλ; Είναι σάτυρα και κοινωνικός σχολιασμός; Είναι πρόζα με βάσεις στο φανταστικό, στο ρεαλιστικό στοιχείο ή στο συνδιασμό; Είναι ένα έργο που διαθέτει όλα τα παραπάνω στοιχεία αποστασιοποιημένο από το ίδιο το κοινό.

Συνοδεία πιάνου επί σκηνής

Σάββατο 8 Ιουνίου 17:00 και Κυριακή 9 Ιουνίου 17:00

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ο ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ

Μια ιστορία, πλημμυρισμένη από χιούμορ και καλοσύνη, θέτει τα οικουμενικά ζητήματα της παράδοσης έναντι της αλλαγής,  της πίστης έναντι της πραγματικότητας, της ελευθερίας έναντι της υποταγής. Το ταξίδι αυτογνωσίας του Τεβιέ, της οικογένειάς του και των χωρικών συνοδεύεται από πασίγνωστες και αγαπημένες μελωδίες,  αλλά και από αξεπέραστες χορογραφίες που έχουν αφήσει εποχή .

Συνοδεία πίανου επί σκηνής

Τρίτη 18 Ιουνίου 21:30 και Τετάρτη 19 Ιουνίου 21:30

ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

GREASE

Το GREASE είναι ένα από τα πιο εμπορικά , επιτυχημένα και μακροβιότερα μιούζικαλ. Μετά από πενηντατρία χρόνια, το ανέβασμά του κρίνεται ως τολμηρή επιλογή, μιας και μιλάμε για ένα έργο το οποίο στιγμάτισε γενιές και γενιές και ενυπάρχουν πολλαπλές οι απαιτήσεις της κίνησης, του ρυθμός,  του χορού, της πρόζας και του τραγουδιού.

Τα ραντεβού αποφασίστηκαν και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις δεν έχουν παρά να κάνουν μια τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα του θεάτρου 2310423925

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 7 ΕΥΡΩ

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη χρονιά και σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε από Σεπτέμβριο και μαζί, αυτό το μαγικό ταξίδι……

24 χρόνια θεατρικά εργαστήρια στο Σοφούλη!

24 χρόνια γινόμαστε παιδιά με τα παιδιά, και βρίσκουμε το δημιουργικό παιδί μέσα σε κάθε ενήλικα. Πλέον είναι πιο φανερό από ποτέ, πόσο αναγκαίο είναι να βρίσκουμε μέσα μας υγιείς τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων μας, να μάθουμε ξανά να συνεργαζόμαστε, να γινόμαστε ομάδα, να βρίσκουμε κοινό κίνητρο και σκοπό. Και πάνω από όλα να είμαστε ανθρώπινοι, να αποδεχόμαστε και να αγαπάμε τον διπλανό μας και μαζί να δημιουργούμε.

* Οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες είναι από παραστάσεις προηγούμενων ετών

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ. 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο  5 

Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη 

Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος 

Θέατρο Σοφούλη 

Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Τ.Κ. 55131 Θεσσαλονίκη 

Τηλ. 2310423925, 

www.theatrosofouli.gr