TOP

H νεα μπυρα ΝΥΜΦΗ, ενθουσιασε τους επισκεπτες της ΔΕΘ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 –  Η ΝΥΜΦΗ, η νέα ξεχωριστή μπύρα που παράγεται στη Θεσσαλονίκη και διανέμεται στη Βόρειο Ελλάδα, δε θα μπορούσε να λείπει από την ετήσια γιορτή επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που έλαβε χώρα από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το εντυπωσιακό περίπτερο της επίσημης μπύρας της ΔΕΘ προσέλκυσε τους λάτρεις της μπύρας οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα συστατικά της ΝΥΜΦΗΣ , και την 100% Θεσσαλονικιά προέλευση και παραγωγή της. Οι επισκέπτες, είχαν επίσης της ευκαιρία να προμηθευτούν και  να απολαύσουν από τα σημεία πώλησης της έκθεσης, τη NΥΜΦΗ Dark, τη μαύρη εκδοχή της ΝΥΜΦΗΣ που φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για την ΔΕΘ.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο της νέας Θεσσαλονικιάς μπύρας επισκέφθηκαν, ο πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς και υπουργοί και βουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα.

Παράλληλα, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εκπρόσωποι των αρχών της πόλης, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες, δοκίμασαν τη μπύρα της Θεσσαλονίκης και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη μοναδική γεύση της.

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ σχεδιάστηκε και παράγεται στη Θεσσαλονίκη από 100% Μακεδονικό κριθάρι και το όνομα της βασίζεται στο μύθο της γοργόνας Θεσσαλονίκης, αδερφής του Μ. Αλεξάνδρου. Με 5 λυκίσκους και 5% αλκοόλ από ανθώδη αρώματα, φρουτώδη γεύση και μία ήπια πικρή επίγευση που ολοκληρώνει τη γευστική εμπειρία, η νέα ΝΥΜΦΗ έχει ήδη κατακτήσει τους Θεσσαλονικείς.

#nymfi_skg #nymfibeer

www.nymfi-beer.gr

Instagram: @nymfi-skg