TOP

6η Art-Thessaloniki International Fair | 3-6.11.22

ILYA & EMILIA KABAKOV στην 6th Art Thessaloniki International Fair 2022.
Στα παράλληλα projects  Μουσειακών εκθέσεων της Art Thessaloniki International Fair 2022, με ιδιαίτερη χαρά θα παρουσιάσουμε  την έκθεση πολυμέσων: Multimedia project of the OSTEN Museum of Drawing, ΟΝΕΙΡΑ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑτέσσερις ιστορίες απόδρασης            ( DREAMS & REALITY – four stories of Escapism) των διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών.
Ilya &Emilia KABAKOV.
Θα παρουσιάσουν 4 άλμπουμ, εκ των οποίων τρείς επιτοίχιες εγκαταστάσεις και ένα video.
Album 1. “ Sitting-in-the-Closet Primakov “ , 1994, hand signed print portfolio of 47 sheets, A.P. 9/80, 51 X 35cm/each
Album   2. “ The Jocker Gorokhov  “, 1998, hand signed print portfolio of 48 sheets, A.P. 38/80, 51 X 35 cm/each
Album   3.  “ The Decorator Maligin “ , 1995, hand signed print portfolio of 72 sheets, A.P. 12/80, 51 X 35 cm/each
Video-Album 6.  “ The flying Komarov “ 1994
Ο Ilya  και η Emilia Kabakov είναι Ρωσικής καταγωγής καλλιτέχνες με έδρα την Αμερική που συνεργάζονται σε περιβάλλοντα που συνδιάζουν στοιχεία της καθημερινότητας με εκείνα του εννοιολογικού. Από το 1989 όλη τους η δουλειά  είναι συλλογική σε διαφορετικές αναλογίες, ανάλογα με το συγκεκριμένο έργο. Η δουλειά τους έχει παρουσιαστεί σε πολλά Μουσεία : Documenta IX, Μπιενάλε Whitney to 1997, στο Μουσείο Ερμιτάζ , στην 45 Μπιενάλε Βενετίας .Ζουν και εργάζονται στην Long Island USA.
Αγαπητέ γκαλερίστα, συνεργάτη,
Σε μια εποχή πανδημιών, πολιτικών και οικονομικών αναταραχών, χρειάζεται ελπίδα, ελπίδα για μια νέα αρχή, αλλαγές για ένα καλύτερο κόσμο, που ο κόσμος το λαχταρά.
Μόνο η δημιουργία έργων τέχνης μπορεί να μας ανοίξει  νέους ορίζοντες για αισθητική βελτίωση. Χωρίς ιδέες, χωρίς φαντασία δεν υπάρχει μέλλον, ούτε προσωπικό , αλλά ούτε οικονομικό και πολιτικό. Καλλιτέχνες, γκαλερίστες και συλλέκτες προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο μας πιο ποικιλόμορφο και ανοιχτό.
 
Η Art-Thessaloniki International Fair χρησιμοποιεί την γεωγραφική της θέση και τον διεθνή πολιτιστικό της χαρακτήρα με διασυνδέσεις και με αυξανόμενη επιτυχία. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό και παρά τους συγκριτικά χαμηλότερους προϋπολογισμούς, καταφέραμε  η Art-Thessaloniki να προσελκύει συλλέκτες και λάτρεις της τέχνης από όλους τους πολιτισμούς παγκοσμίως.
 
Η Art-Thessaloniki International Fair, από 3 έως 6 Νοεμβρίου 2022, θα παρουσιάσει την 6η διοργάνωση της. Έχουμε καταφέρει να είναι  η πιο δυναμική πολιτιστική εκδήλωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Συνδιοργανώνεται από τον Εθνικό Φορέα Οργάνωσης Εκθέσεων, Συνεδρίων και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων  ΔΕΘ-HELEXPLO και τον Παντελή Τσάτση, Ιδρυτή και Καλλιτεχνικό Διευθυντή.
 
Τι κάνει την Art-Thessaloniki International Fair τόσο ξεχωριστήΤι το κάνει να διαφέρει από άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις;
Η Art-Thessaloniki International Fair είναι αφενός μια πλατφόρμα μάρκετινγκ για γκαλερί, εκδότες βιβλίων τέχνης και άλλους φορείς και  από την άλλη, είναι πολιτιστικός εταίρος.
Στην 6η διοργάνωση μας τιμώμενος καλλιτέχνης είναι ο Γιώργος Ζογγολόπουλος.
 Η Art-Thessaloniki International Fair στα παράλληλα projects θα φιλοξενήσει την Μουσειακή έκθεση των διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών Ilya & Emilia KABAKOVMultimedia project of the ΟΣΤΕΝ  Museum of Drawing,

 Πρώτα και κύρια, η Art-Thessaloniki International Fair δίνει τη δυνατότητα επαφών για όλους τους συμμετέχοντες, επιτρέποντας τις επαφές με συλλέκτες από τα Βαλκάνια, Τουρκία, Ευρώπη ή την Κίνα και τις ΗΠΑ.
 
Η Art-Thessaloniki International Fair – είναι μια διεθνής πολιτιστική οικογένεια που συνεχώς μεγαλώνει, γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό. Το εξασφαλίζουμε με την υποστήριξη των συμμετεχόντων, κάθε ενός ξεχωριστά, και με την σημαντική οργάνωση του καλλιτεχνικού της διευθυντή και της ομάδας του, που είναι πάντα κοντά σας.
Η  Art-Thessaloniki βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης. Με τις εγκαταστάσεις τις ΔΕΘ-HELEXPO δίπλα στην παραλία της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο.
Προσφέρουμε 24ωρη ασφάλεια, αποστάσεις μεταξύ των  booths (8-9 μ.), ξεχωριστό αποθηκευτικό χώρο για κάθε γκαλερί και δωρεάν πάρκινγκ για εκθέτες και επισκέπτες. Επίσης, έχουμε μια all inclusive ασφαλιστική υπηρεσία με τον συνεργάτη μας Karavias art insurance, ώστε τα έργα τέχνης να είναι πλήρως ασφαλισμένα, από την ημέρα της εγκατάστασής τους έως την ημέρα της αποσυναρμολόγησης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, προσφέρουμε ένα επαγγελματικό επιμελημένο πρόγραμμα με εγκαταστάσεις, projects, παραστάσεις, τιμώμενους καλλιτέχνες, μουσειακές εκθέσεις, εκθέσεις συλλεκτών.

Για 3η χρονιά η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΠΕΕΒΕ) σε συνεργασία με την Art Thessaloniki International Fair καθιερώνουν το βραβείο “MATAROA” για νέους καλλιτέχνες, έως 33 χρόνων, να εκθέσουν σε ατομικά booth μετά από προκήρυξη διαγωνισμού βράβευσης. 

Σας καλωσορίζουμε στην Art-Thessaloniki International Fair και στη ζωντανή πολιτιστική μας πόλη. Είναι μια πόλη φρέσκων ιδεών, ένας δημοφιλής επιχειρηματικός και τουριστικός προορισμός με εξαιρετικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Οι συνεργάτες των ξενοδοχείων προσφέρουν στους εκθέτες, συλλέκτες και άλλους επισκέπτες, ειδικές ατομικές συνθήκες σε συνεργασία με την Art-Thessaloniki International Fair. H Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό κόσμημα που πρέπει να ανακαλυφθεί και που περιβάλλεται από άλλες σημαντικές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθεσίες, όπως το Άγιο Όρος με τα μοναστήρια, τον Όλυμπο ή τους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας.
Η Θεσσαλονίκη διαθέτει ένα πολύ σύγχρονο διεθνές αεροδρόμιο που καθιστά δυνατές τις συνδέσεις από όλο τον κόσμο για να επισκεφθείτε εύκολα την έκθεση.
 
Σας προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά να λάβετε μέρος για να σας δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη θερμή φιλοξενία μας.