TOP

DYNAMIND BIG BAND Παρουσιαση Δισκου 2020

                      “ Μετά την Ηχογράφηση του 1ου τους δίσκου “

Οι Dynamind Big Band σε προσκαλούν στην πιο multicultural παρουσίαση δίσκου  στις 5 Μαρτίου 2020 στο Eightball Live Stage.

                                                 Αre You Ready ?

                                         | MUSIC IS THE ANSWER |”Mετά την Ηχογράφηση του 1ου τους δίσκου” oι Dynamind Big Band παρουσιάζουν 9 ολοκαίνουργια κομμάτια το καθένα από τα οποία γράφει την δική του προσωπική ιστορία και εξέλιξη.

Το ύφος κυμαίνεται από blues μέχρι soul, από reggae μέχρι latin και από funk μέχρι afrobeat. Δυνατά ηχοχρώματα αλληλεπιδρούν με εκστατικά vocals και δημιουργούν ένα ατέρμονα ethnic & exotic σκηνικό. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ήρθαν με αρμονία να συνδεθούν με τα δικά τους βιώματα και εμπειρίες με στόχο να γεννηθεί ο δικός τους χαρακτηριστικός fusion ήχος και να αποτελέσει μία απάντηση στην καθημερινότητα.

 Γιατί μέσω της μουσικής ανοίγεται ένα παράθυρο στην ψυχή του ακροατή, γιατί ανακαλύπτεις συναισθήματα που δεν ήξερες ότι διαθέτεις, γιατί πολύ απλά η τέχνη πόσο μάλλον η μουσική ίσως και να μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

                        | Music Is Τhe Weapon Of The Future |

O αριθμός 11 πρωταγωνιστεί σε ένα μουσικό σύνολο όπου οι γραμμές σταματούν και εσύ περπατάς σε Ηπείρους και στο Άπειρο. Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα ο συγκεκριμένος αριθμόςεκφράζει το άθροισμα όλων των πραγμάτων επομένως ολόκληρο τον δημιουργημένο κόσμο. Ένα κομμάτι του κόσμου αυτού είναι 11 και κάπως έτσι αυτός ο δημιουργικός αριθμός όπως επιτάσσει και η ιστορία του βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή του μέσα από την μουσική.

“Είναι 11 και είναι οι DYNAMING BIG BAND

Εμφανίστηκαν στο μουσικό προσκήνιο το Σεπτέμβριο του 2016 με σκοπό να δημιουργήσουν μία μουσική βαλίτσα η οποία να κάνει τον γύρο του κόσμου. Από την μακρινή Μαύρη Ήπειρο μέχρι την Εγγύς Ανατολή και την Λατινική Αμερική, από την Κούβα μέχρι το Μεξικό και πίσω..

Με lives και gigs  σε όλη την Ελλάδα από τα πιο γνωστά μέχρι τα πιο spicy σημεία δημιουργούν οn stage ένα μουσικό σκηνικό άκρως πλουραλιστικό και θεατρικό. Πολυφωνία και κρουστά δημιουργούν την πιο exotic και ethnic πραγματικότητα με τα μουσικά είδη να περιπλέκονται και να σκηνοθετούν μία   πολυπολιτισμική μουσική παλέτα.

Η εκρηκτική τους διάθεση αφήνει ελεύθερο το προσωπικό  ύφος και στυλ τους να αλληλεπιδρά με άλλα μουσικά είδη και τον αυτοσχεδιασμό να δίνει μία διαφορετική και πιο “θεατράλ” νότα στο όλο groove project το οποίο πάνω στην σκηνή είναι ένα πραγματικό live act.

Οι μουσικές τους ανησυχίες εκφράζονται μέσα από τις δικές τους συνθέσεις με funk, afrobeat, soul, Caribbean, latin & blues στοιχεία να πρωταγωνιστούν  και μαζί με τις  μελωδικές κιθάρες, τα γήινα κρουστά, τα αέρινα πλήκτρα, τα ρυθμικά πνευστά, τις soul φωνές και το δυναμικό groove να δημιουργούν μία rhythm music performance.

Κομβική στιγμή στην πορεία τους ήταν η συνεργασία με τους Soul Jazz Orchestra, την εκρηκτική και παθιασμένη multicultural κολλεκτίβα με την οποία εμφανίστηκαν στο Principal Club Theater.

Mε βάση την Θεσσαλονίκη οι  Dynamind Big Band είναι αυτοί οι 11 που προσφέρουν  εκστατικούς ρυθμούς, καυστικούς στίχους, εκρηκτική  διάθεση και χορευτική ενέργεια  σχεδιάζοντας ένα ατέρμονο ταξίδι με οδηγό ηχοχρώματα και αισθητική…

                         | Music Is Τhe Weapon Of The Future |

MΟΥΣΙΚΟΙ :

Τσολάκη Χρυσάνθη – vocals
Κουρουμπατζάκης Κώστας – electric guitar
Δερμετζόπουλος Γιώργος – electric guitar
Δόμανος Βαγγέλης – drums
Παπαγαβριήλ Γιάννης – bass
Κριτσέλας Φώτης – percussion
Δούκας Χρήστος – percussion
Γκανάς Γιώργος – keys
Κωσταγιώργου Βάσω – tenor saxophone
Τσακιλτζίδης Θάνος – baritone saxophone
Χαίνογλου Κώστας – trompone
Μεσάικος Αχιλλέας – trumpet

                                          ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Παρουσίαση Δίσκου

5 Μαρτίου 2020

8Ball Club Thessaloniki

Είσοδος 5 Ευρώhttps://www.facebook.com/events/498665937509378/