TOP

Η ΟΜΑΔΑ “ΝΕΜΕΣΗ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Ξεκινάμε! Ξεκινάμε  !!!  Μετά από αρκετό χρόνο σε αναμονή ο φιλόξενος  και δημιουργικός χώρος της ΝΕΜΕΣΗ ανοίγει και  σας προσκαλεί να  έρθετε για  να αρχίσουμε την αναζήτηση στον θαυμαστό κόσμο της θεατρικής δημιουργίας.  Νέο ξεκίνημα, νέες αναζητήσεις, νέα πρόσωπα,  νέες διαδρομές αλλά στον αγαπημένο γνώριμο  χώρο μας.  Καλούμε όλους τους παλιούς και νέους φίλους  να συμπορευτούν μαζί μας στα πρώτα δοκιμαστικά μαθήματα.Ευκαιρία  να γνωριστούμε.  Η Νέμεση είναι εδώ και σας περιμένει.

Δοκιμαστικά δωρεάν μαθήματα: 

Δευτέρα 1/11 και 8/11 20:00-23:00: Στέργιος Πρώιος Ελένη Ντάγκα 

Πολύτεχνο Plus

Τρίτη 2/11 και 9/11 20:00-23:00: Αλεξία Βούσβουρα  bleu revolution ή ζωντανέψτε ένα έργο τέχης

Τετάρτη 3/11και 10/11 20:00-23:00: Τζίμης Κούρτης

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή  (λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων)

στο τηλέφωνο: 6949575875 ( Θένια Βερυκούκη)

Επίσης καλωσορίζουμε την ομάδα Facta Non Verba και χαιρόμαστε για τη συνεργασία που ξεκινάμε,μια και θα συστεγαστούμε από τον Νοέμβριο 2021 

ΤΜΗΜΑ 1:

Πολύτεχνο Plus

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΡΩΙΟΣ

Σπουδές στη Αυστραλία και Ελλάδα.  Σκηνογράφος  κυρίως αλλά όχι μόνο.  Έχει συνεργαστεί με σχήματα σε Αυστραλία

και Ελλάδα.  Από το 1992 διδάσκει στο Τμήμα Θεάτρου Α.Π.Θ.  Εστειάζει  στο πως η σκηνογραφία, το κοστούμι, τα σκηνικά και τα φροντιστηριακά αντικείμενα συμβάλλουν στην υποκριτική αναζητήση των ρόλων. Πως μέσα από την  χρήση τους πλουτίζουμε την υποκριτική υπόσταση του χαρακτήρα που ερμηνεύουμε.

Ελένη Ντάγκα

Η Ελένη σπούδασε, ζει και εργάζεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ασχολείται δεσμευμένα με το θέατρο καθώς είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας Facta non Verba τα τελευταία 19 χρόνια. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Θεάτρου του ΑΠΘ, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της με ειδίκευση στο θεατρικό φωτισμό και με ερευνητική – πτυχιακή εργασία πάνω στην χρήση της γιόγκα στην υποκριτική. Έχει μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους μέσα από σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω στον ιαπωνικό χορό butoh, στο σωματικό και στο πολιτικό θέατρο. 

 Παράλληλα με τη θεατρική της διαδρομή, ασχολείται επαγγελματικά με τη γιόγκα, την οποία και διδάσκει με αφοσίωση τα τελευταία 13 χρόνια ως Senor Yoga Teacher. Πέρα από τα τμήματα τα οποία διδάσκει, διοργανώνει θεματικά μαθήματα γιόγκα και σεμινάρια, ενώ ασχολείται και με τη σύζευξη του θεάτρου και της γιόγκα.

ΤΜΗΜΑ 2:

blue revolution  ή ζωντανέψτε ένα έργο τέχνης

ΑΛΕΞΙΑ ΒΟΥΣΒΟΥΡΑ

Η Αλεξία Βούσβουρα γεννήθικε στις Γλαφυρές Βόλου. Από παιδί παίζει με τα χρώματα και τα σχήματα. Εικαστικός και σκηνογράφος- ενδυματολόγος, απόφοιτος της Σχολής ΘεάτρουΑ.Π..Θ.

Εικαστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις ομαδικές και ατομικές, σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και σκηνικά και θεατρικά κοστούμια είναι ο χώρος που αγαπάει να δραστηριοποιείται.

ΤΜΗΜΑ 3:

Κατ’αρχήν είναι το θέατρο

ΤΖΙΜΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

 Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23 Απριλίου του 1971. Απόφοιτος Λυκείου. Σπούδασε θέατρο στο Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης στο Θέατρο «Παράθλαση», έχει πτυχίο Μοντάζ Κινηματογράφου-Τηλεόρασης και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια θεάτρου (αρχαίου δράματος, τεχνική Playback Theater και σωματικού θεάτρουκαι φωνητικής) και σεμινάρια κινηματογράφου. Από το 1991 συμμετείχε στις περισσότερες παραγωγές του Θεάτρου «Παράθλαση». Έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός με τα θέατρα: «Θέατρο Εταιρότητα», «Θέατρο Τέχνης Ακτίς Αελίου», «Κέντρο Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης-ΚΘΕΘ», «Ομάδα Νέμεση», «Θεάτρου Όραμα» Θέρμης, «Κλαυσίγελως», «Μαίωτρον», «Τεχνουργείο», και άλλα. Ιδρυτικό μέλος στο «Θέατρο Εβδόμου Ορόφου» και στην «Ομάδα ΑΘΕΑΤRΟ».Έχει παίξει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.