TOP

Καθε Σαββατοκυριακο μια διαφορετικη εμπειρια οικογενειακης διασκεδασης στο Θεατρο Σοφουλη

Το Θέατρο Σοφούλη προσφέρει κάθε Σαββατοκύριακο μια καινούρια εμπειρία στους μικρούς θεατρόφιλους. Με παιδικές παραστάσεις ποιότητας, δίνει ξεχωριστό νόημα στον χρόνο της οικογένειας, γεμίζοντας χαρά μικρούς και μεγάλους. Αυτός ο Σεπτέμβριος είναι φαντασμαγορικός, αφού το Θέατρο Σοφούλη παρουσιάζει τέσσερις διαφορετικές παιδικές παραστάσεις. Οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες, η νέα παραγωγή του Θεάτρου Σοφούλη, συναντούν το μαύρο θέατρο, το κουκλοθέατρο αλλά και τον Καραγκιόζη σε συνεργασία με τους καταξιωμένους θιάσους κουκλοθεάτρου Redicolo και Κουκλοθέατρο Κρήτης. 

Δειτε το προγραμμα των παιδικων παραστασεων του Σεπτεμβριου

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

“Ο Ψαροτρομάρας” από το Κουκλοθέατρο Κρήτης


Αφού σημείωσε συνεχόμενα sold out και ενθουσίασε την κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” αλλά και το κοινό σε όλη την Ελλάδα, το Κουκλοθέατρο Κρήτης έρχεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη με τον αγαπημένο μικρών και μεγάλων “Ψαροτρομάρα” για μία μόνο παράσταση στις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου! 

Ένα έργο που μιλάει για την δημοκρατία, την αλληλεγγύη και την οικολογία. Ένα παραμύθι της Φρόσως Χατόγλου που έχει σημειώσει επιτυχία όπου κι αν έχει παρουσιαστεί. Η παράστασή μας περιέχει πολλά ψάρια, τσούχτρες και έναν πολύχρωμο βυθό που θα γεμίσουν την κουκλοθεατρική σκηνή.

Με την τεχνική του μαύρου θεάτρου, εντυπωσιακά σκηνικά και χρώματα, αυτή η παραγωγή του κρητικού θιάσου είναι βέβαιο πως θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό των παιδιών και θα εξιτάρει την φαντασία τους!

Γενική είσοδος 8 ευρώ

Κυριακή 8 Σεπτεβρίου

“Παραλίγο Βεζύρης” από το Κουκλοθέατρο Κρήτης

Στη νέα παραγωγή του Κουκλοθεάτρου Κρήτης “Παραλίγο Βεζύρης”, ο Καραγκιόζης αφήνει τον μπερντέ και ανεβαίνει στη σκηνή!

Για πρώτη φορά στα χρονικά μία ιστορία του Καραγκιόζη θα μεταφερθεί στο κουκλοθεατρικό σανίδι με την τεχνική του Μαύρου θεάτρου, φιγούρες από γελοιογραφίες του Μποστ,  με τρισδιάστατα σκηνικά και κούκλες! Μία θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον πολύπαθο ήρωά μας! Παραλίγο Βεζίρης ο Καραγκιόζης, που θα γευτεί για λίγο τι είναι… εξουσία!

Δύο παραστάσεις την Κυριακή στις 11.30 και στις 18.00.

Γενική είσοδος 8 ευρώ

Σάββατο 14-21 και 28 Σεπτεμβρίου 

“Πινόκιο, ένα διαφορετικό αγόρι” από τους Redicolo

Μετά από μια πλούσια και επιτυχημένη κουκλο-θεατρική σεζόν γεμάτη παραστάσεις, σε θέατρα, χώρους πολιτισμού και σχολεία, στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, οι δραστήριοι REDICOLO έρχονται στο Θέατρο Σοφούλη, για να μοιραστούν με μικρούς και μεγάλους την ιστορία ενός διαφορετικού αγοριού: του αγαπημένου όλων, παντού και πάντα, ΠΙΝΟΚΙΟ.

«ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ». Μια παράσταση σύγχρονου κουκλοθεάτρου για όλη την οικογένεια, με τις αγαπημένες μεγααάλες κούκλες των REDICOLO, ξεχωριστές τεχνικές εμψύχωσης με τη χρήση όλου του σώματος κάθε κουκλοπαίχτη, πρωτότυπη μουσική και ζωντανό τραγούδι. Μια παράσταση που, με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, αποκαλύπτει την ομορφιά της διαφορετικότητας, με ευαισθησία, τρυφερότητα και πολύ χιούμορ.
 

Παραστάσεις: 14, 21 & 28 Σεπτεμβρίου 2019, στις 18:00

Τιμές εισιτηρίων: 7€ κανονικό | 5€ μειωμένο (άνεργοι, πολύτεκνοι και ομαδικά εισιτήρια άνω των 8 ατόμων)

Από την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή

“Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας”, μια παραγωγή του Θεάτρου Σοφούλη

Οι αγαπημένοι ήρωες της παιδικής μας ηλικίας έγιναν παράσταση! Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρομους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες! Από τον Σεπτέμβριο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους γνωρίσει κι από κοντά και να τους απολαύσει ζωντανά στη νέα παράσταση της Καλλιτεχνικής Εταιρίας Θεάτρου (Θέατρο Σοφούλη). Πρόκειται για την επίσημη παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα και πρόκειται για μια διαδραστική παραγωγή που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσεις και η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου ενώ θα δίνονται παραστάσεις τις καθημερινές για σχολεία.
Η παράσταση “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες : Η δύναμη της φιλίας” προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων Μικρών Κυρίων, τα τραγούδια τους και τη συμμετοχή των παιδιών.

Παραστάσεις: Από 15 Σεπτεμβρίου κάθε Κυριακή στις 11.30
Επιπλέον παραστάσεις 22 και 29 Σεπτεμβρίου, 13, 20 και 27 Οκτωβρίου στις 15.00


Γενική είσοδος 10 ευρώ


Πληροφορίες –κρατήσεις Καλλιτεχνική Εταιρεία
Τηλέφωνο 2310423925                                             
 
 
Διατίθεται πρόσβαση για ΑμεΑ.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο  5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος