TOP

The Ensemble @1924 live stage Σαββατο 12 Οκτωβριου 2019 στο θεατρο αυλαια

Οι Ensemble, είναι ένα σχήμα που αποτελείται από την Κλειώ (φωνή) και την Κέλλυ (κιθάρα). Μαζί τους εμφανίζεται ο Δανιήλ (σαξόφωνο) ένας ταλαντούχος μουσικός, δίνοντας ένα ιδιαίτερο Jazz άκουσμα στο μουσικό πρόγραμμα. Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη οι 3 καλλιτέχνες ξεκίνησαν ήδη από μικρή ηλικία την ενασχόληση τους με τη μουσική, έχοντας πάρει μέρος σε πολλές συναυλίες και παραστάσεις. Το πρόγραμμα τους είναι ξένο rock, pop, jazz, blues 80s, 90s, 00s και σας υπόσχονται πολλά τη φετινή σεζόν.


2 Φωνες
@1924 live stage
Παρασκευη 18 Οκτωβριου 2019

H Πηνελόπη και η Ζωή, αποτελούν το μουσικό σχήμα «2 Φωνές». Συνθέτουν, στιχουργούν και ερμηνεύουν ακούγοντας την καρδιά τους! Σύγχρονοί ήχοι, δυναμικός ρυθμός και πάντρεμα κλασσικών με ηλεκτρονικών στοιχείων, συνοδεύουν την μουσική τους ταυτότητα.

Μουσική για θεατρικές παραστάσεις, χορογραφίες και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτεχνικούς φορείς της πόλης, όπως, το Ωδείο Σαμαρά, η σχολή χορού Mispel by Iliana Iliadou, αλλά και σύμπραξη με την Μαρία Φαραντούρη, τον Ζμπίγκνιεφ Πρέισνερ, είναι ελάχιστα από τα σημεία αναφοράς της πορείας τους.

Σε αυτές τις μουσικές και όχι μόνο, βραδιές, ο υπέρτιτλος που οι ίδιες δίνουν είναι: «Τραγουδάμε ό,τι αγαπάμε» και ο στόχος είναι πάντα ένας. Η από καρδιάς επικοινωνία με το κοινό!


Για μας
@1924 live stage
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Έντεχνοι και ελαφρολαικοι δρόμοι από ένα νεανικό σχήμα που προέρχεται από τμήμα Μουσικολογίας του ΑΠΘ με σκοπό να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί… Φοιτητές και μη…


Vino Rojo
@1924 live stage
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Μια κιθάρα, ένα βιολί, τρεις φωνές που η κάθε μία έχει κάτι άλλο να πει …έρχονται να βάλουν την πιο μεθυστική τους νότα σε μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα ακούσματα και μουσικές. Οι Vino Rojo ετοιμάζονται να σας ταξιδέψουν σε μονοπάτια έντεχνα με πρωτότυπες διασκευές και κλασσικές εκτελέσεις.


CANTABILE
@1924 live stage
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Οι Cantabile είναι ένα μουσικό τρίο που δημιουργήθηκε το 2015 από τους Μαρία Κονδυλίδου (ακορντεόν, φωνή), Ελισάβετ Καφετζή (φλάουτο) και Θάνο Σακελλαρίδη (κιθάρα). Το όνομα cantabile στα ιταλικά σημαίνει τραγουδιστά. Έτσι και τα τραγούδια που διασκευάζουν τα χαρακτηρίζει ένας συναισθηματικός λυρισμός. Διαλέγουν και διασκευάζουν κομμάτια σε cantabile ύφος: από Χατζιδάκι μέχρι παλιά ρετρό, από μουσική κινηματογράφου μέχρι τζαζ στάνταρτ και τραγούδια της κάτω Ιταλίας.


8η Λεωφόρος
@1924 live stage
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Ένας δρόμος της Νέας Υόρκης όπου το ούτι έσμιγε με το σαξόφωνο, το μπουζούκι, το κλαρίνο, την ηλεκτρική κιθάρα, το βιολί, το κανονάκι, τα κρουστά της Δύσης και της Ανατολής.

Λόγω της συνύπαρξης αυτής, η μουσική επιρροή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών ήταν αναπόφευκτη. Παίζουν μουσική, χωρίς σύνορα, που δανείζεται στοιχεία από άλλες παραδόσεις. Ένα πρόγραμμα με παλιά και σύγχρονα κομμάτια με κοινό άξονά τους την ευαισθησία εκείνης της εποχής, τον αγνό έρωτα και ένα μέλλον γεμάτο αισιοδοξία ελπίδα και εξέλιξη.

Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τον κόσμο τους, όχι μόνο εκείνων της 8ης λεωφόρου, αλλά όλων αυτών που βλέπουν την ομορφιά του κόσμου που ζούμε μέχρι σήμερα.

Πληροφορίες

Στη σελίδα του Θεάτρου ΑΥΛΑΙΑ: https://www.avlaiatheater.gr/

1924 live stage (Πλατεία ΧΑΝΘ / Τσιμισκή)

Κρατήσεις: 2310 230013 | 6946032849

Μουσικές βραδιές παρέα με τη

T  2310 230013

Ιστοσελίδα   Α Υ Λ Α Ι Α